Zvečer, zjutraj in čez dan pred ogledalo

Vam je že žena kdaj pojamrala, da se ji je zadnja plat razširila? Menda je. Nikakor ji ne recite, da ji boste kupili večje ogledalo. Verjemite, to ne pomaga, samo ogenj boste razširili po hiši. No, če se radi prepirate, pa je to lahko odlična priložnost, ki jo lahko izkoristite.Tudi cela gasilska brigada ne bo pogasila plamenov in to še dolgo v noč ne.

Ogledala ne lažejo

Ogledala so krasna stvar, saj ne lažejo. Pokažejo pač tisto, kar se pred njih nastavi. Če je v bližini omara ali slika, bodo kazali to. Lahko cel dan, prav nič jih ne bo ustavilo. Ko pa se pred njih postavi človek, zažari v vsem svojem sijaju. Ali pa pokaže kaj drugega. Morda tudi kaj kar ni želel in s tem ni zadovoljen.
Se spominjate hudobne mačehe v pravljici Sneguljčica? Ogledalo ji je vedno vrnilo drugačen odgovor, kot ga je želela in tako se je odpravil na svoj morilski pohod. Na srečo ji ni povsem uspel, zgodba o ogledalu, ki vedno pove resnico, pa je ostala večna.

Ogledala v kopalnici

Kopalniško pohištvo je izjemno pomembno in če imate dovolj prostora in boste kopalnico dobro načrtovali, boste znali ceniti njegove prednosti. Nikoli več ne boste z mokrimi nogami tacali po parketu, ker ste pozabili na brisačo, ki jo imate v spalnici. Dovolj velika kopalnica, lahko namreč hrani tudi rezervne ali celo vse.
Ogledalo pa bo slonelo na steni, največkrat nad ogledalom in nam pokazalo kje je še ostal kak jutranji podočnjak, ki ga je potrebno prekriti s pudrom, ali je šminka dobro razmazana in ali je brivska pena do konca sprana. Tudi v drugih prostorih pa so seveda ogledala (http://www.volino.si/dodatki-za-dom/ogledala.html) ali ogledalca pravzaprav nepogrešljiva.

Tudi drugod po stanovanju jih imamo

Manjša se uporablja za dostop do kakih prostorov, ki so težje dostopni ali niso dobro vidni, še najmanjša ponavadi dobijo kanarčki in papagaji v svoje kletke, da lahko svoje perje občudujejo v njih in vidijo kako enostavni in lepi so pravzaprav ti ptički.
Ogledala imamo tudi v predsobah, v dvigalih, delavnica, v omarah in seveda v avtomobilih. Kjerkoli se boste spomnili, je ogledalo morda že tam ali pa vam bo kdaj prišlo prav. Morda ga boste želeli tudi na stropu dnevne sobe ali kaj podobnega. V vsakem primeru pa bi jaz svoj nakupovalni pohod pričel nekje v neki trgovini s pohištvom ali pa bi kar prebrskal splet in se najprej sploh odločil, kaj potrebujem in kaj mi bo v praksi prišlo prav.

Comments are closed.

Post Navigation