Smešna darila za vse priložnosti

Današnji vsakdanjik je veliko preveč resen. Stres in hiter tempo življenja, nam ne dopuščata popolne sprostitve. Slednjo lahko včasih dosežemo zgolj na dopustu in odmiku od našega vsakdanjika. Smešna darila so zato idealno sredstvo za sprostitev in izboljšanje razpoloženja slavljenca.

Presenečenje za najmlajše

Najmlajše najbolj presenetijo navihana in smešna darila. Podarite jim na primer blazino v obliki kakca, smeška, srčka in podobno. Spalnico jim boste polepšali tudi s posteljnino z njihovimi najljubšimi liki iz risank. Vsekakor pa izberite tudi darilo za igro na prostem. Priporočamo vam nakup večje vodne pištole za streljanje nič hudega slutečih članov družine. Popestrite tudi dogajanje z majico s smešnim napisom, toaletnim papirjem, ki se sveti v temi ali pa celo z vezalkami, ki se svetijo v temi.

Presenečenje zanjo

Prijateljice in družinske članice boste najbolj presenetili in nasmejali s kakšno šaljivo majico, skodelico ali posodo. Podarite jim tudi gospodinjske pripomočke, kot so kalup za led v obliki penisa, slamice z mini penisi ali pa celo zobna ščetka z mini falusom. Za bolj umirjeno praznovanje, ji raje podarite pripomočke za masažo telesa ali pa vibrajoči masažnik za glavo. Vsekakor pa ne morete zgrešiti s kakšno pivsko igro ali pripomočki za mešanje koktejlov.

Presenečenje zanj

Prijateljem in družinskim članom lahko prav tako podarite različne predpasnike in majice s šaljivimi napisi. Moške boste najbolj navdušili s kakšnim posebnim pepelnikom, visokim kozarcem za pivo, pivsko čelado ali pa celo pasom za prenašanje pločevink piva. V kolikor slavljenec velikokrat gosti večje število ljudi, mu olajšajte strežbo z žirafo za pivo. V primeru, da kupite več žiraf, bo slavljenec slednje lahko postavil na vsako posamezno mizo in preprosto užival preostanek večera. Velik prodajni hit v tej naporni pomladi pa je tudi samomešalna skodelica za kavo. Slednjo lahko vzame s sabo na pot in preprosto pritisne gumb za mešanje, čim si bo zaželel nove in sveže mešanice kave.

Comments are closed.

Post Navigation