Agregat Predator 3500/3500 vatov – super tih

Z naslednjo ponudbo iz serije Predator 2000 gremo na višji nivo. Super tih model z 3500 vati je izdelan z enako trpežnostjo in prenosljivostjo kot manjši modeli. Zasnovan je tako, da traja in da zagotavlja najrazličnejše možnosti polnjenja.

Agregat Predator model 3500 je opremljen z zračno hlajenim bencinskim motorjem 212cc OHV. Ima čudovito prenosljivost, z robustno in elegantno 4-kolesno zasnovo, ki jo podpirajo ročaji na zgornji strani. Ta zasnova omogoča enostavno prenašanje agregata 3500 na kamping izlet ali pri vseh vrstah zabav ali prireditev. Ko se boste pripeljali s tem agregatov, vam bodo vsi zavidali.

Proizvaja izredno nizko stopnjo decibelov, ki znaša le 57 db. Ta močan pomočnik je tako tih kot miška. Zaradi tega je idealen za kampiranje, izlete na plažo ali doma med izpadom električne energije ali drugimi dogodki. Tudi z 11-urnim delovanjem pri 25-odstotni zmogljivosti boste vedno imeli dovolj moči za premagovanje nepričakovanih situacij.

Z različnimi primernimi 120V in 12V vtičnicami, vžigom s stikalom in celo priročnim LCD zaslonom, ki uporabnika obvešča o izhodni moči, nivoju olja in drugih uporabnih obvestilih, je super tih Predator 3000 fantastičen vsestranski stroj. To je vredno omembe za kakršen koli namen.

Prednosti

  • Ima električni vžig, ki omogoča enostavno zagon in delovanje 
  • Zelo učinkovit z 11 urnim delovanjem
  • Dobro opremljen z zaščito pred preobremenitvijo (električno), ki je varna med uporabo

 Slabosti

  • Ima omejeno zmogljivost, če se hkrati uporablja veliko pripomočkov 
  • Potrebuje zaščito v neugodnih vremenskih razmerah
  • Manjka več lastnosti, ki preprečujejo udobno delovanje, npr. merilnik goriva, ni ga mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom
  • Ima majhna kolesa, zaradi česar ga je težko prevažati na neravnem terenu

Objave iz iste kategorije: