Aloe vera krema super izbira za poleti in pozimi

Poletje je čas, ko je zrak praviloma bolj suh, vroče je, hitro smo izpostavljeni soncu, kar našo kožo izsuši. Posledica suhe kože je, da koža izgubi svoj sijaj, ni več napeta, začne se povešati in nastanejo lahko tudi gube. Enako je pozimi, ko se zadržujemo v ogrevanih prostorih, ki so zelo suhi.

Če želite povrniti svoji koži nujno potrebno vlažnost, da ne boste imeli več tistega neprijetnega občutka po zategnjeni koži, potem je aloe vera krema prava izbira za vas. Ker aloe vera navlaži kožo, ji nudi točno tisto, kar potrebuje, hkrati pa ima boljša aloe vera krema dodan še kolagen, elastin, vitamin E in vlažilne sestavine za nego suhe in izsušene kože in tako z enim izdelkom dobite vse, kar potrebujete.

Katero kremo izbrati?

Vedno glejte na to, da krema vsebuje čim večji deleč vlažilnih snovi, hkrati pa da vsebuje samo naravne snovi. Izogibajte se kremam s kakšnimi parabeni ali pa dišavami, tega vaša koža res ne potrebuje. Prav tako poglejte na to, v kakšen deležu se nahaja aloe vera in na kakšen način je pridobljena.

Krema Aloe Vera

Zavedajte se, da to, kar nanesete na kožo, dobi tudi vaše telo, zato res skrbno izberite pravo zase, pa četudi stane več. Je pa po drugi strani res, da dražja kot je, še ne pomeni, da je toliko boljša, po večini le plačate znamko.

Se lahko krema iz aloje izdela tudi doma?

Da, aloe vera je rastlina, ki jo lahko vzgojite tudi sami. Še največ boste zase naredili, če jo boste imeli res vedno doma in boste izdelke iz nje pripravljali sami. Aloe vera je rastlina, ki sicer je zahtevna, ampak kljub temu ne tako zelo, da je ne bi mogli imeti doma in ne bi mogli sami izdelovati izdelkov, po katerih je aloe vera tako zelo znana in priljubljena rastlina.

Naravna prehranska dopolnila Vitanoval pomagajo telesu, da optimalno deluje. Preberite več …

Mazilo za tetovaže. Vsaka tetovaža je zelo posebna in zelo osebna. Vsako obeležje na naši koži si zato zasluži skrbno nego.  Preberi več …

Objave iz iste kategorije: