Avtomobilski univerzalni strešni nosilci za prevažanje strešnih kovčkov

Ko se z avtomobilom odpravljamo na pot, se neredko znajdemo v situaciji, da imamo premalo prostora za vso prtljago pa tudi za vse športne rekvizite. Najpreprostejša rešitev za to so vsekakor strešni nosilci, ker z njimi lahko najhitreje povečamo tovorno kapaciteto svojega vozila. Obenem pa nam takšen način lahko zagotovi povsem varno pot do cilja.

Na voljo je več vrst strešnih nosilcev za avto. To so avtomobilski univerzalni strešni nosilci, strešni nosilci za kolo ter strešni nosilci za snežne deske in smuči. Prvi tip je namenjen za prevažanje strešnih kovčkov. S slednjimi lahko na zelo učinkovit način povečamo prtljažni prostor vozila. Nosilci za smuči in snežne deske pa omogočajo praktično ter preprosto prevažanje zimske opreme vseh vrst ter dimenzij.

Kakovost strešnih nosilcev za avto se opazno viša s ceno

Podobno kot to velja za strešne kovčke, se kakovost nosilcev na strehi avta opazno viša s ceno. Razlike lahko opazijo že manj pozorni uporabniki. Na sploh pa velja, da so najboljši avto nosilci tisti, ki jih avtomobilski proizvajalci nudijo ob nakupu vozila. Takšni so namreč oblikovani za vsak tip avtomobila posebej. Na eni strani to vsekakor pripomore k lepšemu videzu, po drugi strani v kabino zaradi aerodinamične oblike prodre zelo malo ali pa skoraj nič vetrnega piša.

Univerzalni strešni nosilci in kolo
Univerzalni strešni nosilci omogočajo prevoz koles skupaj z nosilci za kolesa

Tipski strešni nosilci za vozila imajo običajno še ključavnico, ki precej zmanjša možnost njihove odtujitve. Izbira primernih nosilcev različne prtljage pa je lahko kar precej velik finančen zalogaj. Še posebej to velja, če jih bomo uporabljali le nekajkrat na leto. Namesto za nakup se je morda bolj smiselno odločiti za najem nosilcev ter strešnih kovčkov.

Strešni nosilci za vsa osebna in gospodarska vozila

Univerzalni avtomobilski strešni nosilci so ustrezna izbira za vsa osebna in gospodarska vozila, ki so opremljena s strešnimi sanmi. Na voljo so klasične ali dvignjene sani in integrirane sani. Slednje se v celoti držijo strehe avtomobila.

Video: Tipski tovorni strešni nosilci Nordrive

Še preden se odločite za nakup ali pa za najem univerzalnega strešnega nosilca za svoje vozilo, se temeljito posvetujte s prodajalci tovrstne opreme. Informacije, ki jih boste strokovno prodajnemu osebju morali posredovati, pa so: znamka, model ter letnik vozila.

Objave iz iste kategorije: