Hrvaški hosting z različnimi paketi po meri uporabnika

Spletni gostitelj nudi različne pakete za hrvaški hosting, ki so prilagojeni potrebam uporabnikov, ne glede na to, ali že imajo vzpostavljeno spletno stran ali pa jo nameravajo postaviti. Gostovanje spletnih strani deluje na zmogljivih strežnikih, ki zagotavljajo izredno visoko uptime gostovanje, kar pomeni, da se le poredko pojavljajo napake in je zato internetno mesto vseskozi v teku in na voljo obiskovalcem strani. 

Zmogljivi strežniki zagotavljajo tudi hiter odziv spletnega mesta, kar pomeni, da se stran nalaga hitro, in dobro vzpostavljene povezave z elektronsko pošto, pri čemer paketi največkrat vsebujejo neomejeno število poštnih računov. Pri tem je v pakete vključena tudi vrhunska zaščita pred neželeno pošto, ki lahko vsebuje viruse. Uporabnik lahko pri tem sam določi stopnjo zaščite pred neželeno pošto in jo tako samodejno izbriše ali pa ročno vnese naslove v črni seznam.

Izbira med različnimi paketi za spletno gostovanje  

Mogoče je izbirati med različnimi paketi za hrvaški hosting, izbira pa je odvisna predvsem od potreb uporabnika in od tega, kakšno spletno stran želi postaviti. Določeni paketi so tako namenjeni enostavnejšim spletnim stranem, kjer uporabniki potrebujejo večje število računov za elektronsko pošto. 

Hosting kot del načrtovanja spletne strani

Na voljo je tudi paket za eno ali več spletnih strani, postavljenih v WordPress, Joomla ali drugih odprtokodnih sistemih. Najbolj zmogljiv paket za gostovanje spletnih strani pa je namenjen uporabnikom, ki imajo več internetnih mest, te strani pa vsebujejo veliko slik, podatkov, posnetkov in drugega materiala. 

Dodatki v paketih za gostovanje spletnih strani 

Paketi za hrvaški hosting vsebujejo določene dodatke, kot je na primer cPanel kontrolna plošča, SSD diski in program, ki omogoča samostojno upravljanje z varnostnimi kopijami in bazami podatkov. Dodatki v paketih za spletno gostovanje pa vključujejo tudi: 

  • Brezplačne SSL certifikate
  • Več različnih PHP verzij 
  • MySQL strežnik baze podatkov 
  • Namestitev CMS in spletnih aplikacij 

Premestitev internetnega mesta na novega spletnega gostitelja 

Ponudnik gostovanja spletnih strani na naslovu infonet.hr nudi tudi storitev brezplačnega premika že obstoječe spletne strani pri določenem gostitelju na nove strežnike. Če se odločite za enega izmed paketov za hrvaški hosting, bo podjetje preneslo celotno vsebino internetnega mesta ali več njih ter poštne predale, brez da bi spletna stran med prenosom na nove strežnike prenehala delovati. 

Objave iz iste kategorije: