Kam se odpraviti na beljenje zob?

Zobna estetika je vse bolj priljubljena in k sreči tudi vse bolj cenovno dostopna. Za njene storitve se zato odloča vse več ljudi, med najbolj priljubljenimi pa je tudi beljenje zob.

Za beljenje zob se ljudje najpogosteje odločijo tedaj, ko pričnejo opažati, da zobje niso več tako snežno beli, kot so bili nekoč. Za to je navadno kriva tudi nekatera hrana, prav tako pijača. Ne smemo pozabiti niti na posledice kajenja.

Kje si lahko pobelite zobe?

Zagotovo za beljenje zob lahko poskrbite kar sami. Verjetno ste že kdaj kje prebrali nasvete, kako lahko že s povem preprostimi domačimi pripomočki svojim zobem vrnete privlačnejši barvni odtenek. Ko ste se tega lotili v lastni režiji, pa najverjetneje učinki oziroma rezultati niso bili takšni, kot vam je bilo obljubljeno.

učinkovito beljenje zob
Čeprav so kompleti za domače beljenje zob lahko učinkoviti pri beljenju zob, lahko zares pobelijo zobe le za nekaj odtenkov. Če želite drastično spremembo beline zob, kompleti za domače beljenje zob ne bodo dovolj in je boljše, če se naročite na storitev pri zobozdravniku, ki bo beljenje opravil strokovno.

V nekaterih prodajalnah vam celo prodajajo set izdelkov, ki je namenjen za beljenje zob. Tudi ti vam ne ponudijo takšnega rezultata, kot če bi se na storitev naročili k strokovnjaku.

Predstavitev storitev, ki vam jih nudi zobna estetika

Zobna estetika še zdaleč ne ponuja zgolj beljenja zob. na voljo so še druge storitve, kot so na primer porcelanske luske. V tem primeru gre za tanke prevleke, ki se prilepijo direktno na zobno površino. Izdelujejo pa se za vsakega pacienta posebej.

Zobozdravnik Ljubljana – DENTALNI STUDIO ŠKORJANC

Zobne luske vam omogočajo trajen način popravila barve, velikosti in postavitve zob. Na zobe se prilepijo brez bolečin, brez vrtanja in brez poškodbe na zobeh.

Poravnava zob

Zobna estetika ponuja beljenje zob, zobne luske pa tudi poravnavo zob. Zobe si lahko poravnate s pomočjo najbolj sodobne tehnologije, in to brez kakršnih koli kovinskih delov. Uporablja se poseben sistem silikonskih opornic.

Objave iz iste kategorije: