Klečalniki in njihove največje prednosti

Veste, kakšen kos pisarniškega pohištva so klečalniki? Nekateri med vami takšen pisarniški stol že pridno uporabljate, spet drugi si ga že nekaj časa močno želite, tretji pa za takšen kos opreme morda slišite prvič. Ne glede na to, v katero skupino sodite, pa je dejstvo, da vam klečalnik pri delu v pisarni lahko omogoči številne prednosti.

Največje prednosti, ki vam jih ponujajo, so zmanjšanje obremenitve spodnjega dela hrbta, zmanjšanje pritiska na telo in ne nazadnje povečanje produktivnosti.

Klečanje kot odlična alternativa sedenju

Klečalniki sodijo v posebno kategorijo stolov za pisarne. Namesto navadnega klasičnega sedenja namreč ponujajo klečalni položaj. Takšna vrsta položaja uporabnika prisili k pokončni drži in tako omogoča zmanjšanje napetosti ter pritiska na hrbet in hrbtenico. Teža se pri tem iz sedečega dela prenaša na kolena.

Sedenje na neprimernem stolu in delo z računalnikom na neprimerni višini, vas lahko hitro pripelje do težav s hrbtenico

V priznani spletni prodajalni s pisarniško opremo vam je na primer na voljo stol klečalnik Ergonom. Ob nakupu tovrstnega stola dobite kar dvoletno garancijo. Nosilnost je do 110 kilogramov, primeren pa je za osebe, ki so visoke med 165 in 185 centimetri.

Največja prednost sedenja na klečalniku je pokončna drža

Največja prednost, ki vam jo torej omogačajo klečalniki, je pokončna drža med opravljanjem dela v pisarni. Pritisk na sedalnem delu je občutno zmanjšan. Omogočena sta vam tapeciran sedež ter klečalna opora, povsem enostaven dvižni mehanizem in nastavitev višine.

Gospod bi si za sedenje na pisarniškem stolu morda raje omislil klečalnik

Klečalniki Ergonom so opremljeni tudi s kakovostno zasnovanimi gumiranimi kolesi za mehko podlago. Podnožje je izdelano iz kakovostnega PVC materiala.

Izdelava klečalnika po meri

Pisarniški stoli Ergonom so lahko izdelani tudi v barvnem odtenku po vaši izbiri oziroma želji. Izbirate lahko med bogato in pisano paleto usnja ter blaga. Okvirni čas izdelave takšnega pohištva pa je dva tedna.

Kvaliteten pisarniški stol omogoča udobno sedenje – v nekaterih primerih pa lahko tudi klečanje – ampak to ni klečalnik, ki ga opisujemo 🙂

Ob naročilu slednjega po meri imate torej možnost tapeciranja v vse vrste in barve blaga ali pa usnja. Podnožje je lahko iz kovine ali pa iz PVC. Kolesa so lahko navadna ali pa gumirana. Namesto koles si lahko izberete čepe.

Servis za klečalnike in druge vrste pisarniških stolov

Odlična novica je tudi ta, da vam proizvajalcev takšnih stolov in drugih vrst stolov omogoča hiter, kakovosten in cenovno dostopen servis. Ta na primer vključuje menjavo koles za stole, menjavo podnožja, dvižnikov, mehanizmov in popravilo dvižnih mehanizmov.

Objave iz iste kategorije: