Lastnosti vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP

Zmogljiv motor

Motor v vrtnem traktorju Husqvarna YTH24V48 24 HP ima veliko zaslug za rezultate, ki jih prinaša. Profesionalno kosilnico poganja 24-litrski Briggs in Stratton V-Twin motor. Konstrukcija V-twin naredi motor manjši in zmanjša hrup, ki nastane med njegovim obratovanjem. Poleg tega je trpežen in zanesljiv. Ima enostaven zagon in ustavljanje (ima možnost takojšnjega zagona).

Enostavno in udobno upravljanje

Kontrole kosilnice so relativno preproste za uporabo za vsakogar, ne glede na njegovo usposobljenost. Hidrostatični menjalnik s pedali omogoča enostavno spreminjanje hitrosti in smeri, ne da bi to vplivalo na vaše udobje ali nadzor. Voznikov sedež ponuja 38-centimetrsko naslonjalo, ki bo podpiralo vaš hrbtu pri opravljanju nalog. Krmiljenje poteka s pomočjo dobro zasnovanega ergonomskega volana za vzdrževanje stabilnega krmiljenja. Za lažjo okretnost je traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP opremljen s sistemom obračanja, ki olajša premikanje okoli predmetov. Prav tako ima vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro operacijski sistem, ki vam omogoča, da kosite vzvratno. Ta sistem enostavno zaženete s pritiskom na gumb.

Kompaktna velikost

V primerjavi z drugimi vrstami kosilnic, je vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP sorazmerno manjši in bolj kompakten. To pomeni lažjo dostavo na dom, ter lažje shranjevanje in manevriranje v majhnih in srednje velikih dvoriščih.

Na blatniku ima vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro tudi ročico za nastavljanje višine rezanja. Vse te lastnosti zagotavljajo, da lahko kosilnica udobno kosi trato, ne glede na teren.

Prednosti

Kakovostni rezultati košnje

Husqvarna YTH24V48 24 HP Yard Tractor zagotavlja dosledne, enakomerne in vrhunske rezultate košnje. To značilnost lahko pripišemo naprednem sistemu košnje z indukcijo zraka.

Udobje in enostavnost uporabe

Proizvajalec tega vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP je naredil nadzor nad kosilnico tako enostavno, da se prilagodi vsakemu uporabniku, ne glede na njegovo usposobljenost.

Gojenje rastline skozi celo leto. Z growboxom lahko gojimo praktično katerekoli rastline skozi celo leto, uporabimo pa ga lahko tudi za gojenje konoplje. Preberi več …

Zmogljiv mulcher za travo za naravno gnojenje trate. Mulčenje je postopek, brez katerega danes preprosto ne gre. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: