Legice za strastne športnice

Legice veljajo za eno od najbolj priročnih ter uporabnih kosov oblačil. Če se vanje ne oblečete za v službo, pa jih zagotovo uporabljate pri rekreaciji. V današnjem prispevku vam bomo predstavili zelo priljubljene legice, v katere se oblečejo tudi najbolj zahtevne predstavnice ženskega spola. Čeprav so v prvi vrsti namenjene predvsem športnim aktivnostim, bi se zaradi svojega nadvse privlačnega izgleda lahko nosile še kje drugje.

Fit Geometric legice

Legice Fit Geometric so izjemno modne pajkice, ki se ponašajo s privlačnim geometrijskim tiskom in visokim pasom. Uvrščene so v kategorijo Chic and Stylisch. Proizvajalec jih je v prvi vrsti zasnoval za najrazličnejše športne aktivnosti. Prav tako jih lahko nosite še kjer koli drugje. Ne glede na to, kje se boste pokazali z njimi, zavidljivih pogledov nikakor ne bo manjkalo.

Izbirate lahko med štirimi različnimi velikostmi. To so S, M, L in XL. Opozarjamo vas, da so tovrstne legice na prvi pogled videti veliko manjše, kot pa v resnici so. Ker so visoko elastične, se bodo brez težav raztegnile po celem vašem telesu. Njihova barva je belo siva. Narejene so iz poliestra in elastana. Perete jih na 30 stopinj, na programu za občutljive tkanine. Izdelek pa ni primeren za likanje.

Zakaj vam še priporočamo legice?

Legice Fit Geometric so narejene posebej za športne dejavnosti. Lahko pa se kombinirajo tudi z oblačili, ki so namenjeni za delovno mesto ali kako posebno priložnost. Četudi se boste globoko sklanjale, legice v nobenem primeru ne bodo prosojne. Tako z njimi prav nikoli ne boste v neprijetnem položaju.

Narejene so iz posebnih materialov, ki vpijajo vlago in se zato tudi hitro sušijo. Posledično je zmanjšana možnost, da bi se prehladili, kajti ves čas ostajate povsem suhi. Z njimi lahko opravljate ne samo lažje športne aktivnosti, temveč tudi tiste nekoliko težje. Za legice je značilna še popolna kombinacija mode in funkcionalnosti.

Do njih boste najlažje prišli s pomočjo spletne trgovine, v kateri se nahajajo še drugi številni modeli legic oziroma pajkic. Videli boste, da je prav vsem legicam skupni imenovalec ta, da so narejene iz materialov, ki so kos tudi najbolj zahtevni športni aktivnosti.

Preberite si še članek o tem kateri izdelki Essence so vam na voljo. Kliknite na povezavo da si preberete celoten članek.

Objave iz iste kategorije: