Najbolj priljubljeni kosi oblačil za dojenčke

Ob rojstvu otroka bližnji v dom novorojenca prinesejo številna darila. Nekatera so namenjena samo novemu družinskemu članu, druga tudi staršem. Daleč najpomembneje pa je, da so izbrana darila za malčka kar se da uporabna, kakovostna in ne nazadnje tudi zelo prijetnega videza.

Na sploh je darila za novorojenčke precej težko izbirati. Kljub temu pa obstajajo izdelki za dojenčke, s katerimi nikoli ne boste brcnili v temo. Ne glede na to, koliko kosov takšnega izdelka otrok že ima, bo tudi vaš zagotovo prišel še kako zelo prav. V to kategorijo otroških izdelkov sodijo tudi otroški bodiji.

Edinstveni pajacki za dojenčke

Oblačila za dojenčke se navadno prodajajo v specializiranih prodajalnah, kjer poleg oblačil lahko kupujemo še obutev in drugo opremo, kot so denimo igračke. Zagotovo boste na izdelke za malčke naleteli še kje drugje, a v bistveno manjši ponudbi, za katero pa sploh ni nujno, da je dovolj kakovostna. Ne smejo vas prepričati nizke cene kosov oblačil povsem neznanega proizvajalca.

Otroški bodiji s potiskom so nekaj posebnega.
Otroški bodiji s potiski so resnično nekaj posebnega.

Vrnimo se nazaj k otroškim bodijem, ki jih lahko rečemo kar pajacki. V prvi vrsti je pomembno, da je izbrani otroški pajac primerne velikosti. S tem verjetno ne boste imeli težav, saj veste, za koliko starega otroka kupujete oblačilo. Obstaja namreč posebna tabela, s katere se lahko razbere, kako velik bodi morate kupiti za otročka. Da pa so otroški bodiji resnično nekaj posebnega, si lahko omislite takšnega s posebnim potiskom. Lahko si ga celo naročite po meri. To pomeni, da vam ga ponudnik ne nazadnje tudi lastnoročno sešije.

Potiski na bodijih za malčke

Med najbolj priljubljene kose oblačil za dojenčke zagotovo sodijo otroški bodiji s potiski. Pred izbiro vrste potiska se praviloma najprej odločimo za ustrezno barvno ozadje. Odlična izbira so nežne pastelne barve oziroma odtenki. Za punčke na primer svetla roza ali rumena, za fante zelena ali modra. Nato sledi vrsta potiska. Najbolj ljubki so potiski v obliki malih živalic.

Otroški bodiji s potiski po želji

Če bodija z želenim potiskom ne najdete v prodajalni z otroškimi oblačili, se za potisk takšnega oblačila lahko odločite pri ponudniku, ki vam na bodi natisne, kar koli želite. Na takšno storitev se je možno naročiti tudi preko spleta.

Objave iz iste kategorije: