Najboljše ženske sandale za vašo nogo

Zaradi kratke zime so ženske že začele iskati ženske sandale za poletne dogodivščine. Lanski modeli so trenutno v akciji in zelo znižani. Ker je spletno nakupovanje v porastu, pa si jih lahko kupite že danes samo z nekaj kliki z miško. Hit lanskega in tudi letošnjega poletja so nizke sandale z belim, črnim ali bež podplatom in barvitimi paščki. Udobje se tesno prepleta z eleganco, saj lahko ženske sandale nosite k katerikoli kombinaciji oblačil. Pomembno je samo, da kombinirate z lakom za nohte in torbico. Na ta način boste v stilu od glave do nog.

Ali so ženski sandali dobri ali škodljivi?

V preteklosti so ortopedi trdili, da so sandali škodljivi za naše noge zaradi tega, ker ne nudijo dovolj opore za stopala. Dandanes pa so ženske sandale narejene ortopedsko in kvalitetno. Nogam in telesu nudijo dovolj opore, da je manj pritiska na stopala in vas ne omejujejo pri hoji. Zaradi svoje oblike sandale ne spreminjajo vašega načina hoje in vaše noge nežno objemajo od vrha, s strani in od zadaj. Odprta struktura čevljev tudi omogoča nemoteno cirkulacijo zraka in preprečuje pretirano znojenje ali pregrevanje tekom vročih poletnih dni. Enostavno obuvanje je še dodatna prednost, zato so sandali brez paščkov odlična poletna izbira.

Model obutve za široko ali zelo ozko nogo

Najtežje najdemo ženske sandale za široko ali pa zelo ozko nogo. Nasvet za nakupovanje prek spleta je, da posameznice s široko nogo, izberete ženske sandale brez stranskega roba ali roba pri peti. Na ta način vas sandali ne bodo ožulili. Izberite tudi čevlje z nastavki za med prste, paščki čez nart ali pa paščki čez gleženj za dodatno oporo. Posameznice z zelo ozko nogo pa izberite modele s prilagodljivimi paščki, ki jih lahko zategnete, da se popolnoma prilagodijo vaši nogi. Izberite tudi modele v obliki črke U, torej s stranskim robom, ki bo preprečeval zdrs noge izven okvira sandala.

Regulacija temperature in preprečevanje otiščancev

Poleg same oblike ženske sandale, morate v poštev vzeti tudi regulacijo temperature. Slednjo dosežete z izbiro bolj naravnih materialov. Posegajte po usnju in peni ter se izogibajte plastičnim podplatom brez kroženja zraka. V izogib otekanju nog in otiščancem, izberite bolj odprto obutev s podporo gležnjev s paščki, kjer je manj možnosti za frikcijo.

Objave iz iste kategorije: