Nošenje ur je in!

Modna ročna ura je res lep modni dodatek. Zadnja leta pa je ne samo lep modni dodatek, ampak tudi blazno in. Ure so se pred nekaj leti spet zmagoslavno vrnile v modo. Še pred tem so jih namreč iz rok uporabnikov izrinili mobilni telefoni, zato jih je uporabljajo vse manj ljudi. Danes seveda mobilne telefone uporabljamo še za vse kaj drugega kot za to, da pogledamo točen čas, zato je modna ročna ura postala predvsem modni dodatek. Nekaj, kar polepša naš videz in poskrbi za piko na i našega outfita.

Modna ročna ura na vaši roki

Zakaj je nošenje ure na roki spet postalo tako priljubljeno? Ker je modna ročna ura nekaj, kar polepša tako žensko kot moško roko. V poslovnem svetu velja ura tudi za znak natančnosti in točnosti človeka, kar je zagotovo cenjena vrednota. Le kdo si ne bi želel dajati vtisa, da je natančen in točen človek? Prav tako ura pripomore tudi k videzu urejenosti in elegance, kar je še dodaten plus. Če uro nosimo kot modni dodatek, je to pravzaprav kos nakita, ki ima poleg tega še praktično vrednost, poleg tega pa spradajo tudi me priljubljena poslovna darila.

Kakšen pašček izbrati?

Pašček pri uri je nekaj, kar se po potrebi lahko zamenja. Oziroma recimo raje tako: pašček je nekaj, kar je treba zamenjati, če se na njem začno kazati znaki obrabe. Obrabljen pašček skazi še tako lepo uro in kaže bolj na neurejenost in nemarnost kot pa na kaj drugega. Obrabljen pašček je tako treba nujno zamenjati. Prav tako pa je pri nakupu treba paziti tudi na to, kakšen je pašček pri določenem modelu ure. Nekateri paščki so namreč bolj trpežni kot drugi, poleg tega pa nekateri poskrbijo tudi za več elegance. Takšni so na primer usnjeni ali kovinski paščki.

Atraktivna številčnica na uri

Modna ročna ura je takšna, ki ima tak skrbno izbran pašček kot številčnico. V zadnjem času trendi kažejo na priljubljenost številčnic s kakšnim motivom. Na njem so tako lahko narisani različni vzorčki, rožice, pikice ali kak drug simpatičen motiv. Izbira različnih motivov in različno okrašenih številčnic je res velika, zato imate skorajda neomejeno možnosti. Pri tem se nikar ne omejujte, saj nihče ne pravi, da morate imeti le eno uro. Zakaj si jih ne bi kupili več in bili tako vedno videti lepo, natančno, točno in urejeno?

Ura je lahko tudi unikatno darilo, tako kot denimo smešne majice. Preberite si še članek na to temo in ugotovite kako lahko majice, legice, ure in drugi predmeti s potiskom postanejo učinkovit promocijski material za vaše podjetje ali blagovno znamko.

Stenske nalepke so na voljo v različnih dimenzijah barvah vzorcih in napisih. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: