Odločite se za straniščno školjko z najbolj učinkovito rabo vode

Ali je stranišče z tihim zapiranjem pomembno?

Ste že kdaj nenamerno zaloputnili školjko sredi noči? Imate otroke? Stranišča z mehkim sedežem pomagajo preprečiti, da bi se vaši sostanovalci ali družina prebudili med vašim nočnim izletom v kopalnico. Prav tako so pomembne tudi majhne otroke, ki pustijo prste pod straniščno školjko. Mehki straniščni sedeži so nujni za tiste, ki se želijo izogniti drami v kopalnici.

Kako enostavna je namestitev?

Če želite preoblikovati svoj dom in namestiti stranišče, boste želeli upoštevati, kako enostavno je namestiti potencialno stranišče. Če nameravate vse narediti sami, proučite namestitev želenih stranišč. Nekateri so preprosti, medtem ko drugi zahtevajo trike, ki jim morda ne boste kos. Poskusite najti stranišče, ki vsebuje navodila za namestitev, da bi se izognili kakršnim koli težavam.

https://www.youtube.com/watch?v=6FPSM9I5iRk&t=3s

Kako velik je vaš prostor za kopalnico?

Preden se odločite, ali kupiti podolgovato ali okroglo stranišče, boste želeli razmisliti o prostoru, ki ga imate na voljo za stranišče. Podolgovata stranišča običajno zavzemajo več prostora kot okrogla. Medtem ko je podolgovat WC ponavadi bolj prostoren in udoben, boste želeli nakupom izmeriti prostor in velikost.

Ljudje včasih preprosto nimajo optimalnih pogojev za enodelna stranišča. Preden se odločite za ta model, preverite položaj ventila v kopalnici in nekatere druge elemente. Če ne veste, kaj storiti, se posvetujte s strokovnjakom in težave boste rešili v trenutku.

Kot lahko vidite, je ta enota precej vsestranska in primerna za večino potreb. Lahko ste prepričani, da bo izpolnila večino vaših zahtev, če ne vseh. Čeprav ima nekoliko višjo ceno, jo vseeno upraviči z inovativnimi tehnologijami, kot so Tornado Flush in SanaGloss,. Če iščete kakovostno stranišče z dobrim naborom funkcij in zmožnosti, je verjetno ta model prava izbira.

Oblika

Stranišča imajo različne oblike, ki lahko vplivajo na njihovo velikost in udobje pri večini ljudi, ki sedijo na njih. Primarne oblike so znane kot kompaktne in podolgovate (https://www.fivebearshome.com/). Kompaktni stranišča imajo okrogel ali kvadratni sedež in zavzemajo dva centimetra manjšo površino kot njihovi podolgovati kolegi – kot nalašč za ljudi z majhnimi kopalnicami. Vendar pa se podolgovate sklede, ki so ovalne oblike, običajno zdijo udobnejše za večino ljudi. Na voljo so tudi hibridne sklede, ki uporabljajo kompakten oval za prihranek prostora in povečanje udobja.

Objave iz iste kategorije: