Ovitki za Samsung telefone v kakovostni ponudbi

Ovitki za Samsung telefone so na voljo za vse modele te priznane blagovne znamke mobitelov. Poleg ovitkov pa so na voljo tudi etuiji, torbice in zaščitna stekla, ki so v dimenzijah prilagojena posameznemu ekranu mobilnika. Ta zaščitna dodatna oprema ščiti mobitel pred udarci, padci, praskami, umazanijo in ostalimi poškodbami. 

Zaščitna pokrivala so na voljo v različnih materialih, oblikah, barvah, vzorcih in dizajnu. Nekatera pokrivala za mobilnik so robustna, druga lahka. Vsa pa imajo izrez za kamero in tipke na stranskem robu mobitela. Poleg tega so ovitki za Samsung telefone lahko izdelani iz prozornih materialov, tako da je ohišje mobitela vidno, drugi pa povsem prekrijejo zadnjo stran telefona. V nadaljevanju predstavljamo dva različna modela ovitkov za mobilnik. 

Liquid Crystal zaščitno pokrivalo za mobitel 

Liquid Crystal ovitki za Samsung telefone so izdelani iz kakovostnega, lahkega in prožnega TPU materiala, ki nudi dobro zaščito vseh robov, izboljšan oprijem ter odlično trpežnost pri uporabi. Poleg tega ima to zaščitno pokrivalo tudi tanek dizajn z minimalno odebelitvijo, zato ohranja elegantne linije ohišja mobitela. Liquid Crystal dodatna zaščitna oprema za mobilnike je izdelana iz prozornega materiala, zato omogoča visoko prepustnost barv, pri čemer pride do izraza barva mobilnika. 

UAG robustni in trpežni ovitek za mobitel 

UAG zaščitna dodatna oprema za mobitele ponuja vrhunsko zaščito in trpežno zasnovo, ki ščiti ohišje in steklo mobilnika tudi pri večjih padcih in poškodbah. To zaščitno pokrivalo s pet slojno, a na drugi strani lahko in tanko zasnovo je primerno za uporabnike z aktivnim življenjskim slogom, ki so pri delu ali drugje izpostavljeni večjim tveganjem za poškodbe. Katere so edinstvene lastnosti UAG zaščitnih pokrival za mobitele? 

  • Zaščitni etui je izdelan po standardih ameriške vojske, zato je izredno trpežen in vzdržljiv (test za pridobitev standarda zajema spust mobilnika iz višine 1,2 metra v 26 ponovitvah, pri tem pa se ovitek ne poškoduje). 
  • Inovativna tehnologija blaženja tresljajev 
  • Zaščita mobitela na vseh robovih ohišja 
  • Večja pokritost gumbov in tipk 

Kakovostni ovitki za Samsung telefone so na voljo za nakup v spletni trgovini z dodatno opremo za mobitele na naslovu www.gizzmo.si. Tu lahko izbirate med široko ponudbo, ki poleg ovitkov nudi še etuije, torbice in zaščitna stekla iz nano delcev, ki učinkovito ščitijo ekran mobitela. 

Ekspresno popravilo telefonov. Iščete hitro in zanesljivo popravilo vašega telefona ali drugih naprav? Preberi več …

Objave iz iste kategorije: