Postani eden od Prevcev v Planici

Ja, prav ste prebrali, lahko se spustite po velikanki v Planici in doživite skoraj vse enako kot naši letalski junaki. Namreč, če vam je le malo mar do adrenalinskih športov, se morate preizkusiti v zip line spustu po slovenskem ponosu v Planici. Doživeli boste vse, kar doživijo najboljši letalci na smučeh na svetu.

Povem vam, to je fantastičen občutek, ki ga zagotovo ne boste nikoli obžalovali. Karta za ta zip line spust pa stane zgolj 28,20 €. Temu se reče nič, v primerjavi s tem kar zip line spust v Planici nudi, enostavno to je nepozabno doživetje, ki ga hočeš ponavljati enega za drugim.

Doživi Planico iz perspektive orlov

Zip line vam bo prinesel nepozabno doživetje, doživetje s katerim lahko Planico doživite povsem drugače kot zgolj gledalec poletov v Planici, zip line omogoča, da Planico doživite iz perspektive orlov. Zip line spust se odvija preko največje letalnice na svetu in zato je to res nekaj posebnega, ki enostavno ne smeš zamuditi. Že danes poišči na internetu najboljšega ponudnika in rezerviraj svoj nepozabni užitek takoj.

Zipline v Planici, kot darilo

Pogled na letalnico s ptiče perspektive

Zagotovo ste že opazovali mogočne očake kot so Ponce, Mojstrovka in Jalovec, vendar ali ste jih že videli s ptičje perspektive? To lahko doživite, če si privoščite zip line spust z vrha letalnice pod Poncami. Dejstvo je, da je to prav posebno doživetje, ki ga doživljajo v glavnem smučarski letalci, zakaj ga ne bi tudi vi, pa da pri tem sploh ne rabite poleteti na smučeh.

Zip line je zelo varna stvar, saj ste med spustom varno privezani na jekleno žico, kjer je izredno majhna možnost, da gre kaj narobe. Ja, žal tudi tu se lahko kaj zalomi, ampak ta možnost je prav res skoraj da ničelna. Zato ne odlašajte in rezervirajte svoj zip line spust takoj zdaj, za vas bodo poskrbeli izkušeni inšturktorji, zato bodite prepričani, da se vam ne bo zgodilo nič kar vam ne bi bilo všeč, ampak boste v doživetju zgolj uživali.

Objave iz iste kategorije: