Potek izdelave spletne strani in podpora po zaključku

Najprej se z izvajalcem pogovorite o vaših željah in pričakovanjih glede izdelave spletne trgovine. Na podlagi tega pripravijo ponudbo, ki zajema vse potrebne informacije o projektu. Načrtovanje je ključno, saj jim omogoča, da uresničijo vaše pričakovanja. Izdelava spletne trgovine poteka tako, da izvajalec izvede analizo vaše konkurence in pripravi ključne besede. Svetovali vam bodo tudi glede razporeditve vsebine. Običajno jim naročniki zagotovijo slikovni material in vsebino, lahko pa vam pri tem tudi sami pomagajo. Skupaj oblikujete grafični osnutek spletne strani, ki ga nato skupaj izpopolnite.

Spletne trgovine z vrhunsko uporabniško izkušnjo in tehnološko dovršenostjo.

Oblikovanje, prilagojeno vaši grafični podobi

Vse funkcionalnosti prilagodijo vašim zahtevam in ciljem projekta, kot je opisano v ponudbi. Pri oblikovanju pazijo tudi na responsive design, da se stran pravilno prikaže na vseh napravah. Oblikovanje spletne strani izvedejo v skladu z vašo celostno grafično podobo, če pa je nimate, vam lahko tudi pri tem pomagajo. Programiranje je ključna tehnična faza izdelave spletne trgovine. Uporabljamo izbrane urejevalnike in skrbijo tudi za responsive design. Ta korak zagotavlja pravilno delovanje spletne trgovine.

Testiranje za optimalno delovanje

Da zagotovimo optimalno delovanje spletne strani, jo temeljito preizkusijo, iščejo morebitne napake in težave. Prav tako vključijo testiranje s strani naročnika. S pomočjo spletnih orodij izboljšajo rezultate in poskrbimo za kakovostno izkušnjo uporabnikov. Ko je vaša spletna trgovina končana, vas naučijo upravljati z njo. Vse njihoe spletne strani so zasnovane za enostavno upravljanje. Poleg tega vam nudijo tudi podporo in vzdrževanje spletnih strani, tako da niste prepuščeni sami sebi po zaključku projekta.

Vzdrževanje spletnih strani za nemoteno delovanje in varnost

Vzdrževanje spletnih strani je izredno pomembno za zagotavljanje varnosti in nemotenega delovanja. Če imate spletno stran, vendar je ne morete urejati sami, nimate časa ali pa preprosto ne znate, so tu, da vam pomagajo. Njihova ekipa bo skrbela za urejanje, posodabljanje in nadgradnjo vaše spletne strani. Če se na vaši spletni strani pojavljajo zastarele novice ali napačni podatki o vašem podjetju, bodo poskrbeli za njihovo zamenjavo. Prav tako bomo urejali slike in ostale potrebne elemente na spletni strani.

Pozornost za posodobljenost in varnost spletnih strani

Vzdrževanje spletnih strani bo zagotovilo, da je vaša spletna stran vedno posodobljena, hitra in brezhibno delujoča. Poleg tega bodo poskrbeli za varnost, da bo spletna stran zaščitena pred hekerji in zlonamerno programsko opremo. Njihoa ekipa bo poskrbela tudi za izgled vaše spletne strani, da bo vedno izgledala odlično in privlačno za obiskovalce. Vzdrževanje bo prilagojeno glede na količino dela, ki ga zahteva vaša spletna stran. To lahko vključuje dodajanje nove vsebine, posodabljanje bloga z novimi objavami, dodajanje izdelkov v spletno trgovino, urejanje nedelujočih povezav ter spreminjanje videza in nalaganje slik ali videoposnetkov.

Objave iz iste kategorije: