Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210

Zagotavljamo vam, da vam bo ta plinski žar všeč. Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 ponuja preprostost in odlično izdelavo. Žar je inovativen, čeprav dobite dva gorilnika, medtem ko imajo drugi žari 4 ali več.

Sestavljanje in kuhanje je enostavno. Če želite pripraviti enakomerno kuhane obroke, katere ni treba kuhati večno, se morate za ta žar odločiti še danes. Hitro se segreje in ponuja kuhalno površino, na kateri lahko skuhate več hrane naenkrat.

Z zložljivimi stranskimi policami je ta prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 namenjen domačemu kuharju, ki rad peče na žaru. Je kompakten in enostaven za shranjevanje. Izdelan je tako, da preprečuje luščenje in korozijo.

Menimo, da je žar Weber E210 kakovosten izdelek. Idealen je za ljudi, ki imajo omejen prostor za shranjevanje in kuhanje. Če imate majhen balkon, vam Weber nudi žar, ki ga lahko udobno uporabljate za kuhanje obrokov.

Ko končate, zložite stranske mize, da bo vaš žar kompakten in enostaven za shranjevanje. Te mize so skrbno pritrjene skupaj in ne bodo pomotoma odstranjene in padle z žara med peko. Lahko kuhate brez skrbi, medtem ko z vsake kljukice na koncu pladnja dvignete orodje, ki ga potrebujete.

Ta žar je izjemno priročen in odličen za peko na prostem poleti ali takrat, ko vaša družina želi hrano na žaru.

Lastnosti:

Dva gorilnika iz nerjavečega jekla: žar, ki meri 81 x 127 x 160 cm, ponuja dva visokokakovostna gorilnika iz nerjavečega jekla. Ker tolerira poškodbe zaradi majhnih količin vode, ki jih pogosto najdemo v tekočih plinu, teh gorilnikov ne bo treba kmalu zamenjati. Gorilne cevi so izdelane iz enega kosa jekla, zato so bolj odporne proti koroziji.

Objave iz iste kategorije: