Priporočila za uspešen nakup obleke za pričo

Če ste na poroko povabljeni kot priča ali kot družica, morate obleko še toliko skrbneje izbrati. Najpomembneje pa je, da je obleka za pričo ali družico izbrana tako, da z njo ne zasenčite neveste. Izbirajte med elegantnimi dolgimi ali kratkimi svečanimi oblačili. Ta naj bodo nežne barve ter udobnih krojev. Pomembno je tudi, da se na poroki neovirano gibljete, saj je vaša naloga ta, da v največji moči pomagate nevesti pri številnih poročnih opravilih.

Ena od možnosti je ta, da izberete obleko v takšnih odtenkih, ki sta si jih mladoporočenca izbrala za poroko. Primerno je tudi, da izbirate med oblačili v nevtralnih barvah. Pri izbiri obleke imajo pomembnejšo vlogo tudi materiali. Ženska obleka za pričo je praviloma nežno padajoč saten ali prosojen šifon ali pa svetleč cady. Pri izbiri pazite tudi na to, da je obleka primernega kroja ter seveda ustrezna vaši starosti.

Spletni ogled oblek za priče

Na spletu je kar nekaj prodajaln, kjer si lahko ogledate številne kose oblačil, ki so namenjena poroki. V njih so vam na voljo oblačila za nevesto, ženina, priče, družice in še za druge povabljence oziroma svate.

Spletni ogled oblek za poroko vam lahko pride zelo prav. Obleka za pričo bo tako izbrana na spletu, preizkušena in kupljena pa v salonu s poročnimi oblačili. Na ta način boste prihranili kar nekaj časa. Ker je dobrih poročnih salonov pri nas kar nekaj, vam priporočamo, da si ogledate čim več ponudbe na spletu. Najboljše ponudnike pa boste seveda morali obiskati tudi v njihovih fizičnih prodajalnah.

Nakupovanje poročne obleke v spremstvu neveste

Obleka za pričo je lahko torej izbrana in kupljena na istem mestu kot na primer nevestina obleka. Najbolje je, da se skupaj z nevesto odpravite po nakupih. Če ste priča, je ena od vaših pomembnejših poročnih nalog tudi ta, da nevesti pomagate izbrati obleko. Ko je ta izbrana, lahko skupaj z nevesto izberete še obleko zase.

Več nasvetov, kako se obleči za poroko si lahko preberete na povezavi.

Objave iz iste kategorije: