Stenska ura, ki jo prilepite na steno

Kakšna stenska ura bi bila prava zbira za vaš dom ali poslovni prostor? Takšna, ki je nekaj posebnega in ki jo bo zaradi tega opazil prav vsak! Eno od bolj zanimivih in unikatnih možnosti zagotovo predstavlja takšna, ki se lahko prilepi na steno. Gre za kombinacijo urnega mehanizma in stenske nalepke, ki čudovito popestri prostor in ga polepša. Torej deluje ob enem tudi dekorativno, zaradi česar bo prostor zaživel čisto v drugi luči. Na voljo imate različne kombinacije po ugodnih cenah, med katerimi lahko izbirate in med njimi poiščete pravo zase!

Nalepke za na steno, ki polepšajo prostor

Ste že slišali za stenske nalepke, ki so namenjene za dekoracijo v prostoru? V zadnjem času veljajo za zelo priljubljen okras, za katerega se zaradi njihovega čudovitega videza ter pestrih možnosti uporabe odloča vedno več ljudi. Stenske nalepke pa so poleg tega še zelo enostavne za nameščanje, kar je še en razlog več za njihovo veliko priljubljenost. 

Enostavno se namreč le nalepijo na steno, omaro, ogledalo ali kam drugam. A to še ni vse: ne le, da se namestijo zelo enostavno in hitro, ampak jih na enak način lahko tudi odstranite. To pomeni, da jih lahko po želji kadarkoli zamenjate, če bi se jih slučajno naveličali. Tako imate svoj dom nenehno opremljen malo drugače, ne da bi morali menjati pohištvo ali se lotevati dragih prenovitvenih posegov. 

Stenske nalepke čudovitega videza

Stenske nalepke so na voljo v številnih izvedbah. Kakšne boste izbrali, je tako odvisno le od vaših želja in od tega, koliko prostora imate na voljo. Poleg različnih motivov, kot so živalski junaki, drevesa, rože, geometrijski vzorci in podobno, je na voljo tudi stenska ura v obliki nalepke. To lahko prilepite na steno in tako boste vedno vedeli, koliko je ura, hkrati pa boste na tak način poskrbeli še za čudovito dekoracijo in za to, da malo popestrite prostor. Takšna stenska ura je tako res lepa dekoracija, ki je primerna tudi kot darilo ob vselitvi.

Mama, koliko je ura?

Nekoč je na steni vsakega doma visela tudi stenska ura. Takrat še ni bilo ure na vsakem telefonu in na drugih napravah, zato je bila stenska ura obvezen element vsakega doma. Vendar pa pri tem ni bilo ne vem kakšne izbire in v skoraj vsakem domu je visela enaka stenska ura, ki ponekod tam visi še danes. 

Čeprav imamo danes ure že na različnih elektronskih napravah, pa naj si bo to telefon, računalnik, televizija ali pečica, pa stenska ura še vedno sodi na steno vsakega doma. Ta namreč ni namenjena le temu, da boste vedno vedeli, koliko je ura, ampak tudi dekoraciji in polepšanju stene, hkrati pa ima še uporabno vrednost, saj boste tako vedno vedeli, koliko je ura. V kolikor vam klasične različice niso všeč, vas bo gotovo navdušila stenska ura, ki se nalepi na steno.

Kombinacija urnega mehanizma in stenske nalepke

Stenska ura v obliki nalepke je pravzaprav kombinacija urnega mehanizma in stenske nalepke. Kakovosten urni mehanizem poskrbi za to, da boste vedno vedeli, koliko je ura, in da bo ta kazala točen čas, stenske nalepke, ki se nahajajo okrog nje, pa zato, da boste z njimi polepšali steno na prav poseben način. Takšna stenska ura je tako res lep okras. Na voljo so različne kombinacije, ki si jih lahko ogledate v spletni trgovini spletne-nalepke.si. Tam vas čaka široka ponudba različnih kombinacij in motivov, ki vas bodo gotovo navdušile!

Različne druge stenske nalepke

Seveda pa stenska ura v obliki nalepke oziroma kombinacije urnega mehanizma in stenske nalepke ni edina možnost za dekoracijo prostorov ali sten. Na voljo imate še številne druge variante, med katerimi lahko izbirate. Stenske nalepke so na razpolago v številnih izvedbah, motivih in barvnih kombinacijah, ki so prilagojene različnim okusom, tako da lahko med njimi vsakdo najde kaj zase.

Nekatere so namensko oblikovane za okras bivalnih prostorov, druge bodo navdušile otroke, medtem ko so prav vse zelo estetske in tudi kakovostne, zaradi česar imajo dolgo življenjsko dobo in so zelo obstojne. Z njimi lahko okrasite ne le vaše stene, ampak tudi vrata, pohištvo ali ogledala. Če v vašem stanovanju ali v poslovnih prostorih še nimate nobene stenske nalepke, je sedaj čas, da jo naročite!

Objave iz iste kategorije: