Thermana Laško in uživanje v pivskem wellnessu

Kdaj ste nazadnje prosti čas uživali v kakšnih termah, kjer ste si poleg kopanja v zdravilni vodi privoščili še wellness in druge storitve, ki dobro vplivajo tako na telo kot duha? Morda v termah najraje preživljate počitnice. Med vsemi pa vas je najbolj verjetno prevzela Thermana Laško, ki ponuja še posebej zanimive storitve in aktivnosti.

V termah v Laškem je na voljo tudi pivski wellness. Gre za prav posebno izkušnjo, ki se vam jo splača izkoristiti. Kaj vse vam lahko prinaša wellness s pivom, pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Potek wellnessa s pivom

Wellness s pivom poteka s prav posebnim pivovskim maslom. Ta temelji na surovinah, kot so hmeljski storžki in žito. Kakovostno žito je osnova za kakovostno pivo in je bogato tudi z vitaminom E. Ta dobro skrbi za obnovo in zaščito naše kože.

wellness s pivom - pivovska kopel
Poleg pivovske masaže hrbta ali telesa wellness s pivom sestavlja še pivovsko kopel.

Za vitalnost kože lahko izvrstno poskrbijo hmeljski storžki, in sicer s svojim antiseptičnim učinkom. Pivovskemu maslu pa je dodan še izvleček ameriškega slamnika. Ta dobro poskrbi za obnovo povrhnjice. Na samo strukturo kože dobro vplivajo izvlečki islandskega lišaja in gozdnega slezenovca pa tudi olja visoke kakovosti.

Pivski wellness za različne tipe kože

Thermana Laško ponuja torej pivski wellness, kjer je dobro poskrbljeni za različne tipe kože.

Nekateri tretmaji poskrbijo, da je koža bolj intenzivno navlažena, drugi jo nahranijo, dobrodošla izbira so tudi za mlajšo kožo in ne zgolj zrelo – tako za ženske kot za moške.

Poleg pivovske masaže hrbta ali telesa wellness s pivom sestavlja še pivovsko kopel.

Pivovska doživetja v Laškem

Thermana Laško je mikavna izbira tako za domačine kot tuje goste. Na voljo ni samo kopanje v termalni vodi in vrhunski wellness v toplicah, temveč še druga številna nepozabna doživetja.

Wellness storitve Thermane Laško med katerimi je tudi wellness s pivom

Za vse ljubitelje piva so na voljo številna pivovska doživetja v kompleksu term pa tudi izven njih. Zelo priljubljen je na primer obisk festivala Pivo in cvetje, ki v Laškem poteka vsak julij. V kavarnah Thermane lahko okušate posebno butično vino. Na voljo je tudi pivovski wellness, ki si ga boste privoščili v dvoje. V tem primeru gre za pivovsko masažo telesa.

Na temo pivovarstva je na voljo tudi Escape room, v lokalni pivnici v središču mesta pa boste lahko razvajali svoje brbončice s pivovsko kulinariko.

Objave iz iste kategorije: