Udeležite se čokoladne delavnice

Kavarne Teta Frida in čokoladna vas podjetja, katerega je lastnik Uroš Mlakar, Quadro vam že tako in tako omogočajo, da lahko čokolado občutite s prav vsemi svojimi čuti. Na poseben način pa boste čokolado občutili, če se boste udeležili še čokoladnih delavnic. 

Na čokoladni delavnici si boste najprej pobliže pogledali sadež kakavovec. Iz njega se izdeluje čokolada. Spoznali boste pot nastanka čokolade. Ustvarili si boste svojo lastno čokoladno tablico po svoji meri in okusu. Za piko na i vas na koncu čaka še posebna degustacija Fridinih čokoladnih naravnih stvaritev.

Lastnik Kavarne Teta Frida in Čokoladna vas je Uroš Mlakar, Quadro

Čokoladne delavnice v Čokoladni vasi priljubljene tete Fride se lahko udeležite vsako sredo in soboto. Ob sredah poteka ob peti uri popoldne; ob sobotah delavnica poteka od desete ure dopoldne dalje. Teta Frida naenkrat sprejme od 4 do največ 50 čokoholikov. 

Postanite Fridin čokomojster 

Morda vas je obisk kavarne Teta Frida tako navdušil, da želite njeno ustvarjanje spoznati pobliže. Udeležitev ene od čokoladnih delavnic je torej kot nalašč za to. Čisto pravi navdušeni čokoholiki se bodo najverjetneje odločili za udeležbo na delavnici z imenom Postani Fridin čokomojster.

Objave iz iste kategorije: