V termah si ne boste privoščili le kopanja v bazenu

Ko omenimo terme ali toplice, navadno najprej pomislimo na večje številno najrazličnejših bazenov s primerno ogrevano vodo. Kljub temu pa terme Slovenija še zdaleč ne ponujajo samo prijetnega kopanja v termalni vodi. Na voljo so namreč še številne druge storitve, med drugim na primer masaže, ki se izvajajo v wellnessu.

V zadnjem času je wellness že tako in drugače postal izjemno priljubljena storitev in če jo koristimo kje v toplicah, lahko ponudi še toliko bolj prijetno izkušnjo.

Izbira primernih toplic

Seveda terme ni tako preprosto izbrati, kot je morda videti na prvi pogled. Ko se moramo enkrat odločiti, v kateri slovenski kraj bi odšli plavat in se razvajat, je izbire kar veliko, odločitev pa je za marsikoga med vami še toliko težja.

wellness v Laškem
Ko omenimo terme ali toplice, navadno najprej pomislimo na večje številno najrazličnejših bazenov s primerno ogrevano vodo.

Odlična izbira so na primer toplice v Laškem. Oboževalci termalne vode ste Laško prav zagotovo že kdaj obiskali in veste povedati, da je ponudba v Thermanii izjemno bogata in prvovrstna. To lahko preverite tudi na spletni strani ponudnika, kjer boste že pri vstopu naleteli na številne mikavne ponudbe oziroma pakete.

Paketi za dva ali družinski paketi

V terme Slovenija se navadno ne odpravljamo sami, temveč v družbi. Na voljo so paketi za dva ali kar za celotno družino. Paketi tako vključujejo na primer možnost plavanja v bazenu, masaže, skratka wellness na sploh. To pa še zdaleč ni vse. Navadno se da v okolici term tudi prijetno sprehajati ali pa voziti s kolesom. Slednje denimo ponuja obisk term v Laškem.

Kaj vse si lahko v Laškem – peš ali pa na kolesu – še ogledate, prav tako lahko preverite na spletu. V ta kraj se vam splača oditi ne glede na to, ali si želite na počitnikovanju zgolj počivati ali pa spoznavati številne nove zanimivosti.

Oddih v dvoje v Thermani Laško

Odlična izbira hrane in pijače v termah Laško

Vse sodobno zasnovane toplice pa svojim gostom ponujajo tudi vrhunsko pripravljeno hrano ter pijačo, brez katere na kratkem ali daljšem oddihu nikakor ne gre. V izbranem paketu se vam splača preveriti, kateri obroki so vključeni. Ena od možnosti je seveda tudi ta, da si lahko na licu mesta privoščite še kakšno dodatno izbiro, ki je ne nazadnje povezana ravno s hrano ter pijačo.

Vse sodobno zasnovane toplice pa svojim gostom ponujajo tudi vrhunsko pripravljeno hrano ter pijačo.

Objave iz iste kategorije: