V toplicah obiščite tudi wellness

Toplice za marsikoga predstavljajo edino izbiro počitnikovanja. Če se vam to zdi kaj nenavadnega, verjetno ne veste, kaj vse lahko doživite v njih. Na voljo niso zgolj bazeni s termalno vodo, temveč še druge številne storitve in dejavnosti.

V današnjem času toplice niso več zgolj kraj za zdravljenje, temveč odlična lokacija, kjer se lahko povsem sprostite, naužijete veliko lepega in domov vrnete polni energije. Marsikoga prepriča tudi wellness v toplicah, ki sploh ponuja številne zanimive storitve.

V toplicah v wellness lahko odidejo tudi otroci

Wellness v toplicah je izjemno priljubljen tako med mladimi in starejšimi. Na voljo je tudi poseben wellness, ki je namenjen malčkom. Tudi najmlajši družinski člani si po napornem urniku v šoli zaslužijo vsaj kanček razvajanja in sprostitve.

Celotna filozofija wellnessa v toplicah temelji na programih, ki omogočajo vrhunsko razvajanje in sproščanje. Strokovnjaki, ki so zaposleni na tem mestu, znajo zelo dobro prisluhniti posameznikom, predvsem njihovim željam. Prav vsakdo je lahko deležen celovitega pristopa.

Wellness v toplicah je dobro doživeti v pravem pomenu besede. Vstopite v ta svet tudi sami in ga doživite.

Različne oblike wellnessa v toplicah

Wellness v toplicah vas bo navdušil tudi zato, ker lahko izbirate med več oblikami. Med drugim je na voljo tudi pivovski wellness. Zanj se lahko odločite, če vas vedno navdušuje nekaj novega, nekaj drugačnega.

wellness v toplicah - medeni wellness
Razvajajte se z medom in si zagotovite lep in mladosten videz z medenimi oblogami in masažami, ki jih nudi wellnes v toplicah. Vir: Thermana Laško

Morda pa vas bo v termah bolj zamikal medeni wellness. Vemo, da med deluje zdravilno v telesu in tudi na njem. Gre za pravo zakladnico zdravja. Svojo kožo lahko z njegovo pomočjo oskrbite z vitamini in minerali. Privoščite ji razvajanje, ki mu ni para.

Spoznajte wellness pravila v termah

Tako kot pri drugih storitvah ima tudi wellness v toplicah svoja pravila. Najprej je treba izvesti rezervacijo storitve. Rezervirate jo lahko po telefonu, elektronski pošti ali pa osebno. Pametno je storitev rezervirati vsaj tri dni vnaprej.

Za neskončna razvajanja obiščite wellness v toplicah Laško

Ko se boste odločili za wellness v termah, vas bodo ponudniki prosili, da vanj pridete 15 minut pred začetkom vaše storitve. V primeru zamude vam storitve praviloma ne bodo mogli podaljšati. Če boste storitev wellness v termah odpovedali, bi morali to narediti vsaj 12 ur pred samim pričetkom. Če rezervacije ne boste uspeli odpovedati, se vam bo zaračunala njena polna cena.

Objave iz iste kategorije: