Večnamenske komode v vsakem prostoru vašega doma

Samostoječe komode so na voljo kot nižje ali nekoliko višje omarice s predali, pri čemer so nekateri predalniki visoki in ozki, drugi pa bolj nizki in široki. Manjše omarice s predali lahko služijo kot nočne omarice v spalnici, večji predalniki pa kot shranjevalni prostor za sezonska oblačila. 

Komode lahko služijo kot dekorativni pohištveni element in hkrati zagotavljajo veliko dodatnega prostora za shranjevanje različnih predmetov. Omarice s predalniki odlično dopolnijo vsak prostor v domu, še posebej, če se v slogu in barvah skladajo z ostalim pohištvom. Na višje predalnike lahko postavite vaze, rože, namizne fotografije in manjše košare. Na nižje omarice s predali pa lahko postavite svetilke, sveče in knjige.  

Opremljanje jedilnice z visokimi in nizkimi predalniki 

Daljše in višje komode dopolnjujejo pohištvo v jedilnicah, kjer lahko zgornje predale v omaricah uporabite za shranjevanje pribora, serviet, namiznih prtov in pladnjev. Ta funkcionalen kos pohištva je še posebej uporaben v stanovanjih, kjer v kuhinjah ni dovolj omaric za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov. 

Ožje in nižje predalnike v jedilnicah pa lahko uporabite kot prostor za pripravo čaja, na vrh pohištva pa lahko postavite cvetlične aranžmaje in drugo dekoracijo. Lesene in rustikalne omarice s predali se odlično podajo v jedilnice, ki so opremljene z lesenimi mizami in stoli. 

Omarice s predalniki v preddverjih in na hodnikih 

Omarica s predalniki predstavlja popoln kos pohištva pri opremljanju preddverja in hodnikov ob vstopu v notranje prostore. Poleg nje lahko dodate manjši stol za preobuvanje čevljev. Na vrh pohištva lahko postavite manjšo košaro za odlaganje ključev, kuponov, nakupovalnih seznamov, rokavic in pošte. V predalih pa lahko shranjujete čevlje, pripomočke za čiščenje čevljev, copate in manjše dežnike. 

Opremljanje kopalnic s funkcionalnimi predalniki 

Visoke omarice s predali predstavljajo popoln kos kopalniškega pohištva, saj lahko v predale shranite spodnje perilo, brisače, krpe za čiščenje, kopalne plašče, sušilce za lase, brivnike in ostalo. Manjši predalniki, ki so nameščeni ob steno v bližini kadi ali tuš kabine, pa so idealni za shranjevanje brisač. Na vrh pohištva pa lahko postavite manjšo košaro za odlaganje šamponov, gelov za prhanje in balzamov za lase. 

Lesene komode so na voljo v spletni trgovini za prodajo kakovostnega pohištva na strani www.volino.si, kjer lahko izbirate med omaricami s predali različnih dimenzij, barv in stilov. 

Objave iz iste kategorije: