Večnamenske komode v vsakem prostoru vašega doma

Samostoječe komode so na voljo kot nižje ali nekoliko višje omarice s predali, pri čemer so nekateri predalniki visoki in ozki, drugi pa bolj nizki in široki. Manjše omarice s predali lahko služijo kot nočne omarice v spalnici, večji predalniki pa kot shranjevalni prostor za sezonska oblačila. 

Komode lahko služijo kot dekorativni pohištveni element in hkrati zagotavljajo veliko dodatnega prostora za shranjevanje različnih predmetov. Omarice s predalniki odlično dopolnijo vsak prostor v domu, še posebej, če se v slogu in barvah skladajo z ostalim pohištvom. Na višje predalnike lahko postavite vaze, rože, namizne fotografije in manjše košare. Na nižje omarice s predali pa lahko postavite svetilke, sveče in knjige.  

Opremljanje jedilnice z visokimi in nizkimi predalniki 

Daljše in višje komode dopolnjujejo pohištvo v jedilnicah, kjer lahko zgornje predale v omaricah uporabite za shranjevanje pribora, serviet, namiznih prtov in pladnjev. Ta funkcionalen kos pohištva je še posebej uporaben v stanovanjih, kjer v kuhinjah ni dovolj omaric za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov. 

Ožje in nižje predalnike v jedilnicah pa lahko uporabite kot prostor za pripravo čaja, na vrh pohištva pa lahko postavite cvetlične aranžmaje in drugo dekoracijo. Lesene in rustikalne omarice s predali se odlično podajo v jedilnice, ki so opremljene z lesenimi mizami in stoli. 

Omarice s predalniki v preddverjih in na hodnikih 

Omarica s predalniki predstavlja popoln kos pohištva pri opremljanju preddverja in hodnikov ob vstopu v notranje prostore. Poleg nje lahko dodate manjši stol za preobuvanje čevljev. Na vrh pohištva lahko postavite manjšo košaro za odlaganje ključev, kuponov, nakupovalnih seznamov, rokavic in pošte. V predalih pa lahko shranjujete čevlje, pripomočke za čiščenje čevljev, copate in manjše dežnike. 

Opremljanje kopalnic s funkcionalnimi predalniki 

Visoke omarice s predali predstavljajo popoln kos kopalniškega pohištva, saj lahko v predale shranite spodnje perilo, brisače, krpe za čiščenje, kopalne plašče, sušilce za lase, brivnike in ostalo. Manjši predalniki, ki so nameščeni ob steno v bližini kadi ali tuš kabine, pa so idealni za shranjevanje brisač. Na vrh pohištva pa lahko postavite manjšo košaro za odlaganje šamponov, gelov za prhanje in balzamov za lase. 

https://www.youtube.com/watch?v=XmK14e60jg4

Lesene komode so na voljo v spletni trgovini za prodajo kakovostnega pohištva na strani www.volino.si, kjer lahko izbirate med omaricami s predali različnih dimenzij, barv in stilov. 

Objave iz iste kategorije: