Vrhunska krema za oskrbo svežih tetovaž

Vsak dan je vedno več ljudi, ki imajo svežo tetovažo na svojem telesu. Tukaj je izredno pomembno, da jo primerno oskrbimo, da se lahko koža pravilno zaceli. To je tudi vodilna misel, ki je vodila mnoge profesionalne umetnike, da so razvili svojevrstno mazilo, ki bo najbolje poskrbela za vsakega uporabnika. Tako je prišlo do vrhunskega mazila za tetovaže nano shock tattoocare, ki poskrbi, da vsaka tetovaža ohrani svež in oster izgled za mnoga prihajajoča leta. 

Mazilo, ki je produkt tisočih uporabnikov

Mazilo za tetovaže nano shock tattoocare ima posebno lastnost, ki je ta, da je do njegovega nastanka pripomoglo na tisoče ljudi. V industriji tetovaž je splošno znano, da če v prvih nekaj tednih pravilno ne poskrbimo, da se koža zaceli, lahko tetovaža izgubi svoj sijaj in oblike. Do tega je večinoma prihajalo zaradi nepravilne uporabe krem. To je tudi privedlo, da so se zbrali strokovnjaki s področja omenjene umetnosti in združili sile, da so izbrali le najbolj kvalitetne in primerne surovine ter tako izdelali posebno formulo za oskrbo in pravilno zdravljenje kože.

Formula, ki jo uporablja omenjeno mazivo je popolnoma unikatna in ima izredno močan vlažilni učinek, ki nahrani kožo in pomaga, da tetovaža ohrani svojo barvo. 

Preberite si še naslednji članek: Kozmetika Nabla na policah vseh velikih ljubiteljev vrhunskega ličenja

Zakaj je kozmetika Nabla prava izbira tudi zate? Izbira make-upa sodi med najtežje kozmetične discipline nasploh. Ustrezati vam mora tako, da na vas sploh ni viden, vsi pa namesto ličenja hvalijo le vašo brezhibno kožo.

Potetovirana koža je izredno občutljiva prvih nekaj tednov

Ko dobimo katerokoli tetovažo, lahko rečemo, da smo prestali manjši poseg. Po tem posegu je naša koža takorekoč ranjena in potrebuje oskrbo. Prednost maziva je tudi ta, da ga lahko brez težav uporabimo ter, da deluje hitro in učinkovito. Priporočeno je, da ga uporabimo vsaj nekajkrat na dan na sledeč način:

  • Sveže poslikan dal telesa umijemo s toplo vodo in narahlo potapkamo z mehko brisačo, da se znebimo vlage
  • Mazivo nano shock tattoocare narahlo razmažemo po tetovaži, vendar zelo majhno količino, saj traja nekaj časa, da se posuši
  • Tetovaže ne pokrivamo z oblekami, ko je aplicirano mazivo

Odličen nadomestek za vlažilce

Vlažilci za kožo so priporočeni, kot prvi pripomoček za oskrbo sveže poslikane kože. Mazivo za tetovaže nano shock tattoocare pa vsebuje lastnosti vlažilca, kot tudi dobre kreme, ki poskrbi, da:

  • Se koža ne vname
  • Razkužimo tetovažo
  • Se pomirimo kožo in se izognemo razdraženju rane

Pomembno pa je, da kupimo vse, kar potrebujemo za našo svežo tetovažo na spletni strani, ki je vredna zaupanja, kot je www.lux-factor.com, kjer bomo našli ogromno različnih in vrhunskih produktov za našo kožo.

Preberite si še članek o tem zakaj je kozmetika Nabla dobra izbira?

Objave iz iste kategorije: